Pawcior Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Koledzy, przepalił mi sie żaróweczka w konsoli nawiewu, jakie tam wchodza typy żarówek ? sa jakieś zamienniki diodowe tychże zarówek ? ma ktoś jakiegoś manuala jak konsole ściagnac bez uszczerbku i to wszytsko skladnie wymienić ? p.s szukanie na forum chyba szwankuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Pawcior z takim doświadczeniem na forum nie wiesz co to TAGi? De facto szukajka narazie lekko szwankuje i mimo, że było to opiszę. Żarówki to W5W. Konsolę środkową łatwo zdjąć. Odkręcasz 2 śrubki na dole a reszta to zatrzaski, które musisz delikatnie wywarzyć. Z wyjęciem regulatora nawiewu może być problem ale możesz po zdjęciu pokręteł delikatnie podważyć panel czołowy regulatora i tą drogą wymienić żarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 dzielki wielkie :) a tagom na forum wstyd przyznać ale musze sie przyjrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 tagom na forum wstyd przyznać ale musze sie przyjrzeć Zrób to dokałdnie i w miarę szybko. Inaczej, zgodnie z zasadami za 2 dni temat leci... Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uciu Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 mi się nie chciało jechać do sklepu spoecjalnie bo 1szt i wyciągnałem 1 żarówkę z podświetlania tablicy z tyłu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.