Gość wulmar Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Mam problem z ekranem navi w mojej navarze z 2007 roku! Rozładował sie akumulator wiec podłączyłem go pod prostownik (niestety nie odpinajac klem samochodowych) i po tej operacji wyswietlacz przestał pokazywac wszystko! wieczorem jednak widac jak by sie włączało podświetlenie! Działa tez radio normalnie i wszystkie przyciski bo jak je wciskam to pikaja! Czy ktos mi pomorze! gdzie moge sie z tym udac! bo nissanie powiedzieli ze moga mi ekran wymienic za 10.000 zł + montaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kolega w dziale NAVARA coś wspominał, że zamierza pozbyć się swojego zestawu, tu masz link: kliknij Poza tym spróbuj podjechać do jakiegoś serwisu car audio tam powinni poradzić sobie z precyzyjną diagnozą usterki. A swoją drogą to ładnie sobie liczą w ASO :diabel2: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.