lenor Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam Chce podłączyć sterownik zamka centralnego na pilota do swojego nissana. Ma ktoś z Was może jakiś schemat podłączenia? Gdzie mam szukać centralki do której mogę się podpiąć? Jakie kolory kabli?? P.S korzystałem z opcji szukaj ale nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemo_scotland Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 podaj jaki masz sterownik c.z i z jakimi kolorami przewodow masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 lenor, ja się na tym mocno nie znam ale u mnie kumpel wywalił centralke od alarmu i piloty fabryczne bo to już się na złom nadawało a wkładanie kluczyka mnie danerwowało a i drzwi szkoda bo w nocy ciężko trafić i można porysowac wsadził mi nowy sterownik od alarmu 2 piloty dorzucił syrenke połączył to z centralką od centralnego zamka i jestem bardzo zadowolony z działania. Jak dla mnie zrobił to po cenie gratów ten alarm ma kilka ciekawych funkcji m.in. sygnalizację niedomknięcia którychkolwiek drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenor Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dzięki za pomoc ale poradziłem sobie sam no może nie do końca ale otwieranie i zamykanie drzwi działa Centralka jest po lewej stronie kierowcy. Żółto-czerwony służy do otwierania zamka, jasnozielony-czerwony służy do zamykania. Brakuje mi tylko podłączenia do klapy. Znalazłem przewód i klapa otwiera się ale potrzebuje długiego impulsu "-" a sterownik który kupiłem daj 1-2 s i to nie wystarcza. Muszę poszukać czy jest jeszcze inny kabel do otwierania klapy który nie wymaga długiego impulsu "-". A może wiecie gdzie mogę podpiąć się pod kierunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.