Gość grez Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam! Mam problemik z doborem świec do mojej Maxi... zgodnie z serwisówką jest: NGK BKRES11-S, które w moim sklepiku znalazłem, a nazywają się one dokładniej: NGK BKR6E-11 i zgodnie z katalogiem jest ok, ale znalazłem również takie cudo BOSCH SUPER PLUS YTTRIUM FR7D+. Pytanie za 100pkt - która lepsza ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Septern Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jeden kit platyna to platyna 90 tys machniesz bez problemu o ile nie wiecej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grez Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ok ale żadna ze świec podanych przeze mnie nie jest świecą platynową z tego co się orientuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Septern Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ale do maximy byly tylko platynowe o ile dobrze sie orientuje .... a jak jakies zamienniki to nie polecam lepiej dac te 450 zl za platyne i miec spokoj na 90 tys km bo tam troche odkrecania jest z tymi swiecami no i moze nawet taniej wyjdzie niz zmiana championow co 30 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ale do maximy byly tylko platynowe o ile dobrze sie orientuje Zle sie orientujesz. W j30 mozna stosowac zwykle swiece. Oczywiscie jesli ktos chce zamontowac platyny nie ma w tym problemu bo katalog tez takie przwiduje. http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/...p;action=search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.