RychoD Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam wszystkich. Moze jestem przewrazliwomy, ale nie moge sie przyzwyczaic do do specyficznego odczucia podczas wciskania sprzegla. Jest to rodzaj tarcia, skrzypienia - cos co troche denerwuje. Wystepuje to tylko dla cieplego silnika (1.5 dCi) lub przy wyzszych obrotach i na poczatku uzytkowania autka tego nie bylo. Ciekawia mnie uwagi innych uzytkownikow. A poza tym to autko wygodne i fajne, przejechal 4000km i jest OK Pozdrawiam Ryszard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 był już wątek o skrzyniach w 1.5; sugeruję wizytę w serwisie, łaski nie robią że sprawdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masculin Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Miałem coś podobnego. Zgłosiłem na przeglądzie po 20 tys. stwierdzono, że jest ok. Teraz wydaje mi się że już tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honnki Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 skrzynia biegów to nie jedyny element w naszych wozidełkach który ma coś nie tak. Ja mam 2,0 benzyna i czasem mam odczucie jakbym zmieniał biegi w ruskim traktorze co nasila sie wraz z przejechanymi kilometrami. Chciałem to zgłosić w ASO ale patrząc na nich to może dam im rower do napompowania. Liczę na kolegów z forum -może z biegiem czasu pojawią sie profesjonalne porady co z tym zrobic. :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.