Gość bulau73 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam Wszystkich Po pierwsze jako nowy user forum, wielki szacun dla wszystkich ludzi związanych z TYM forum, ponieważ sporo informacji i Wasze uwagi doprowadziły do kupna Almy. Po drugie ...właściwie sedno postu...Problem z szumem w okolicach rozrządu. Wiem że ten temat już był, ale nikt nie wskazywał problemu jako szum rolki napinającej pasek kompresora klimatyzacji( był rozrząd, paski itp).Pytanie czy ktokolwiek taką rolkę wymieniał, ponieważ mój mechanior upiera się że to jest przyczyna. Jeśli tak to ile za taką rolkę płaciliście, bo jedyna jaką znalazłem to OE Nissana za 350 netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Na ja znalazłem za 286 złotych TU - hasło "Napinacz" Przejżyj jeszcze co jakiś czas allegro może coś się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 podam Ci numer tej rolki INA 531076210 to do roku 06.99 a po tym roku była zastąpiona 531076310 robi te rolki jeszcze firma Ruville popytaj w inter carsie lub focie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bulau73 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Wielkie dzięki Panowie..a tak na marginesie numer Rouvilla to 56826 (to dla następnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.