Gość adamek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 WITAM KUPIŁEM MICRE PO NAUCE JAZDY I ZDZIWIŁEM SIE STRASZNIE JAK ZOBACZYŁEM WLEW PALIWA ..JEST STRASZNIE SKORODOWANY JAK STARA RURA..CZY TAK BYWA W TYCH NISSANACH CZY NP.MOZE MIAŁA WYMIENIANY BAK PALIWA BO BYŁA Z TYŁU ROBIONA???????DZIEKI ZA INFORMACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 jejejej zmien te litery na zwykle bo sie "wydzierasz" :/ dostaniesz od moderatra banie zaraz... Zmien to szybko.. A co do problemu zrob dokaldne zdjecia tego wlewu i tego boku to zobaczymy... wrzuc na foru,m naturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość demano1 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Pewnie bita była.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.