Gość lukciu Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam wszystkich, chciałem prosic o informacje, zdjęcie takiej osłony jak w temacie ( kompletnej), czy jest w 1-2 częściach, czy ma jakis stelaż, bo jej nie mam, a podejrzewam, że jej rola jest tutaj ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 przednia część przykręcana do stelaża wentylatora tylna do nadwozia i do belki pod silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Jest przydatna i potrzebna. Do kupienia tutaj: http://moto.allegro.pl/item591853311_nissa...pod_silnik.html Bardzo tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukciu Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 dziekuję za info.Skorzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.