Gość sowaman Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ostatnoi chodzi mi po głowie przeróbka końcówki, w swoim wozie chcę końcówki umiescić z boku miedzy tylnym nadkolem a zderzakiem tak aby wystawały do lini zderzaka. Chcę je umiescic pod skosem i ciac pod skosem 45stopni równolegle do błotnika (tak jak w starych bm-kach) . Wydaje mi sie ze bedzie super. Kwestia doboru materiału na rury i końcówki. W kazdym badż razie bedzie to chyba dośc oryginalne i nie spotykane. Wrzuce tu coś jak zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 W nissanie titan tak wychodzi rura wydechowa, nie jest jedynie cięta pod kątem. Ogólnie fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 jak Viper:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sowaman Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 zobaczymy jak wyjdzie, mam końcówki od hondy acord, sa ładne, wygląd surowy , bardzo klasyczny. Ale zastanawiam sie na chromowanymi równiez, moga lepiej pasowac do zderzaka. na razie przymierze te ,zobaczymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży_Koń Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Firma ElTec zrobi ci wszystko co tylko sobie wymarzysz jeśli chodzi o układ wydechowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.