wkar Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Moim zdaniem, to jest usterka zasilacza (tzw. przetwornicy), ale może to być też oprawka (gniazdo) palnika. Musisz niestety wymieniać po kolei do skutku te trzy elementy: zasilacz,kabel, palnik. Zanim coś kupisz, proponuję podmienić z drugiej lampy. Ale polecam serio zastanowienie się nad kupieniem lamp Led. Taniej,nie ma wysokonapięciowego zasilacza itd. Dużo lepiej świecą. Ja za komplet Philipsów dałem ok. 200,- wk Kolego ROBERTJ takie gniazdko z kablem można kupić np. na allegro za 15,- Nr 6894421274 wk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTJ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Kolego wkar ja raczej poszukiwałem tego :alegorro nr.7056168375. Różnicę widac gołym okiem. Ale summa summarum znalazł się winny:Wypięta wtyczka od przetwornicy. Było klik i stała się jasnośc. Na razie wszystko bangla. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi