Gość Szlumik Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam, nie palą się światła mijania ("długie" świecą !) żarówki są OK. Gdzie znajdę bezpiecznik odpowiedzialny za w/w usterkę ? Nie bić jestem nowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 bezpieczniki są w kabinie ale i w komorze silnika poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ... a czy rzeczywiście tak jest, że od świateł mijania jest osobny bezpiecznik niż od długich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 w instrukcji nic o tym nie pisze a mam pytanie jakie Ty masz światła standardowe żarówka H-4 bo szczegółowy opis bezpieczników znajduje się na wewnętrznej stronie pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 TAK mam H4 a opis na pokrywie nie od końca jest dla mnie jasny (angielski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Proponuję przepisać opisy, zaraz ktoś przetłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 zajrzy do swojej poczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 dobra, ...... ale nic nie otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 SZLUMIK.......daj telefon na moją pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 jankbkak, dzięki. Do Wawy mam kwałek, więc pewnie zajrze tam dopiero, jak nic na śląsku nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlumik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Niepotrzebnie przeszukałem wszystkie możliwe bezpieczniki, a tu włókna w żarówce od świateł mijania wyglądały na całe, a jednak były przepalone - wymiana załatwiła sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odkopię temat brakuje mi prawego światła mijania żarówka ok ,bezpieczniki również .Po uruchomieniu silnika światła zapalają się automatycznie i w tej pozycji prawe mijania nie świeci długie są ale jak przełączę włącznik świateł żeby podświetlało także zegary to wtedy wszystko jest ok.Nie wiem co jest grane ostatnio zaskoczyło i jeden dzień świeciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi