Gość MateuszPłock Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam. Niedawno stałem się posiadaczem mojego pierwszego auta rocznik 1991 :030: Jedynym problemem jest cisza podczas samotnych podróży. Radyjko już na oku mam ale nie wiem jaki jest typ połączenia w Micrze. Na radiu pisze [Typ podłączenia: Pełne ISO] a jaki typ podłączenia jest w Micrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 MateuszPłock, Jeśli dokupisz w sklepie lub punkcie gdzie się zajmują montażem odbiorników do aut taką kostkę to zamontujesz je jeśli masz pojęcie o tym nawet na promie kosmicznym Najlepiej jeśli nie kumasz z tym zbytnio bazy to poproś kogoś o podłączenie.Według schematu załączonego do radia nie powinno to sprawić problemów. :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 kosteczka to banal szukasz pradu mays i glosnikow i juz gra polecam radia JVC MOOFSET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.