irmigo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Może ktoś mi podpowie gdzie i jak zamontować w QQ CB radio i antenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Też o tym myślałem.Wsadziłem CB ale zaraz sobie dałem spokój gdyż bardzo ciężko wchodziła wtyczka z CB do zapalniczki..Za ciasne gniazdo i ciężko potem wyciągnąć .Pewnie to nie problem dla kogoś ale mnie wkurzyło.A radio miałem wsadzone pod siedzenie a antena przez bagażnik na dachu -magnetyczna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweq Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Może ktoś mi podpowie gdzie i jak zamontować w QQ CB radio i antenę. Antena na klape bagażnika, radio wchodzi idelanie do schowka w podłokietniku, pod fotel wrzucam głośnik z radia i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irmigo Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Jakie to radio mieści się w podłokietniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja mam radio Cobra DX IV zamontowane do tunelu po stronie pasażera pokrętłami do góry, tak aby schowek dało się otworzyć. Zasilanie z zapalniczki. Niestety radio zawsze po załączeniu zasilania w stacyjce ustawia sie na kanał 1, więc nie może być schowane. Antena magnetyczna President małą ok 30 cm (nie pamiętam nazwy) na dachu w lewym rogu przy relingu i klapie. Na szczęscie pasażerom z przodu nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.