Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 mam nadzieje ze sie przyda http://img21.imageshack.us/gal.php?g=img005correction.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc821 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 dzieki Mariuszu akurat mi się przyda, a w zasadzie mojemu znajomemu który nosi się z zamiarem kupna Corsy B 1.2i :572: PS. miło sie czyta takie artykuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 mie ma sprawy po to to umiescilem aby pomoc niezdecydowanym w podjeciu wlasciwej decyzji (kupna nissana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gnothi_Seauton Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 "Trzydrzwiowa, pięciomiejscowa limuzyna ze ściętym tyłem". Hehehe. Miło było poczytać. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.