Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 no i jak poszlo http://img11.imageshack.us/gal.php?g=img009u.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 no i jak poszlohttp://img11.imageshack.us/gal.php?g=img009u.jpg Wg mnie dość wiarygodny test bo i tłumik i nadkola, a także zaciski przednich hamulców były u mnie w suniaczu robione. Jedyne co, to nie mogę zgodzić się ze spalaniem sunny . Mogę wiedzieć w jakiej gazecie jest ten test? Jakiś archiwalny numer czy aktualny? Po szacie graficznej przypuszczam że to AŚ :027: Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 witam cie Hansior a wiec to jest tak gazetka to MOTOR wydanie z wrzesnia 2006r . Co do spalania to zawsze wyniki z testow odbiegaja troche od prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 628749 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 hmm przeczytalem wszystko od deski do deski, ale 2 rzeczy mnie ciekawia. Dlaczego napisali ze jest brak wspomagania skoro wiekszosc posiada, a po 2 to tylne klapy raczej nierdzewieja przynajmniej ja sie z takim przypadkiem nie spotkalem, ale moze sie myle wiedz mnie poprawcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 nie wiem jak to jest z ta korozja ale kiedys pracowalem w lakierni samochodowej i gosc przyjechal sunny(chyba 93r) i amortyzatory byly juz w bagarzniku tak skubany zgnil. W woli wjasnienia ten idiota kolumny amora obkladal pilkarskimi skarpetami bo mial wode w bagarzniku :kosci: uwaga na debili (gorsze niz tyfus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ...no i podane ceny używanych aut jak na tamte lata powalają na kolana...10000zł za auto z 95 roku :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ...no i podane ceny używanych aut jak na tamte lata powalają na kolana...10000zł za auto z 95 roku :diabel: Ceny także mają trochę zawyżone bo ja pod koniec 2006 roku kupowałem sunny z '94 i płaciłem 6,9 tys zł co już wtedy było wygórowaną ceną PS 628749 widzę że masz w suniaczu alumki na które miałem bardzo ochotę ale jednak wygrały Riale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.