Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

test sunny

Gość Mariusz Stysiał

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie dość wiarygodny test bo i tłumik i nadkola, a także zaciski przednich hamulców były u mnie w suniaczu robione. Jedyne co, to nie mogę zgodzić się ze spalaniem sunny ;) . Mogę wiedzieć w jakiej gazecie jest ten test? Jakiś archiwalny numer czy aktualny? Po szacie graficznej przypuszczam że to AŚ :027:

Pozdro.

Gość Mariusz Stysiał

witam cie Hansior a wiec to jest tak gazetka to MOTOR wydanie z wrzesnia 2006r . Co do spalania to zawsze wyniki z testow odbiegaja troche od prawdy ;)

hmm przeczytalem wszystko od deski do deski, ale 2 rzeczy mnie ciekawia. Dlaczego napisali ze jest brak wspomagania skoro wiekszosc posiada, a po 2 to tylne klapy raczej nierdzewieja przynajmniej ja sie z takim przypadkiem nie spotkalem, ale moze sie myle wiedz mnie poprawcie.

Gość Mariusz Stysiał

nie wiem jak to jest z ta korozja ale kiedys pracowalem w lakierni samochodowej i gosc przyjechal sunny(chyba 93r) i amortyzatory byly juz w bagarzniku tak skubany zgnil. W woli wjasnienia ten idiota kolumny amora obkladal pilkarskimi skarpetami bo mial wode w bagarzniku :kosci: :P uwaga na debili (gorsze niz tyfus)

...no i podane ceny używanych aut jak na tamte lata powalają na kolana...10000zł za auto z 95 roku :diabel:

...no i podane ceny używanych aut jak na tamte lata powalają na kolana...10000zł za auto z 95 roku :diabel:

Ceny także mają trochę zawyżone :D bo ja pod koniec 2006 roku kupowałem sunny z '94 i płaciłem 6,9 tys zł co już wtedy było wygórowaną ceną :P

PS 628749 widzę że masz w suniaczu alumki na które miałem bardzo ochotę ale jednak wygrały Riale :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...