Gość fiurkow Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witam! Mam dziwny problem kupiłem nowe przednie wycieraczki po 2 dniach zaczęły piszczeć myślałem, że to jakiś syf jest miedzy nimi więc elegancko wyczyściłem szybę i wycieraczki ale niestety nic to nie dało :/ chodź jedyny ich plus to że bardzo dobrze czyszczą szybę ! czy da się coś z tym zrobić czy po prostu szajskie wycieraczki ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Miałem ten sam problem z piszczeniem. Cięgna mogą się źle układać i wycieraczki są pod złym kątem i za bardzo guma trze o szybę. Wystarczy odkręcić wycieraczki zaznaczając taśmą ich położenie i zdjąć plastykowe podszybie, jak dojdziesz do cięgien to przeczyć łączenia i nasmaruj, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nol152 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja miałem podobny problem ale doszedlem do takiego wniosku, ze nie wazne jakie kupisz wycieraczki wazne zeby mialy bardzo miekka gume.Porownaj wycieraczki najdrozsze i najtansze i sam stwierdzisz ze mieksza guma ma mniejsze opory na szybie i nie bedzie piszczec przy nizszych temperaturach i suchej szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A ja polecam wszystkim firme MOT-GUM polska firma a robi wycieraczki sto razy lepsze od BOSCHa czy też Valeo nie wspomnę już o tanich badziewiach z supermarketu czy stacji benzynowej. ja miałem je i spisywały się znakomicie a teraz mam dzidowskie Valeo i hałasują jak cholera a do tego pozostawiają smugi i nie były tanie. MOT-GUM rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Michoo,masz rację mot -gum=dobry wyrób,miałem oryginały Valeo i je wyp... nie dosyć że mazały szybę to jeszcze hałasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/3626-piora-wycieraczek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 mi z tylu nie dziala i tak jezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 mi z tylu nie dziala i tak jezdze Jeśli masz kombiaka Y10 to jesteś hardcorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jeśli masz kombiaka Y10 to jesteś hardcorem. Nie. Mega szybki Hatchback, silniczek mi po prostu padl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms90 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ja tez mogę polecić wycieraczki MOT-GUM (kupiłem takowe w Auchanie ok 30 zł 2 płaskie) juz 4 miesiące i wszystko ok. Nic nie piszczy ładnie wyciera. Zobaczymy jak przetrwają zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kevin1986 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Valeo płaskie śmigają aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sorenso Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Posłuchałem Was i kupiłem Motgum -naprawde dobre i tanie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms90 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Posłuchałem Was i kupiłem Motgum -naprawde dobre i tanie polecam!!! Też w ostatnio kupiłem MOTGUN drugi komplet już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi