Gość Maxko Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witam, jakie powinny być wymiary nakrętek do kół do N15? Myslalem ze w ogole tu są śruby, a dziś mi zmieniali opony i zauwazylem ze sa szpilki i nakrętki :027: srub fajnych nie kupie, ale nakretki owszem, stad moje pytanie : D. dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 M12x1.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ulenka Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 zupełnie przypadkiem jestem na tym samym etapie jutro jade na zakupy do motoryzacyjnego więc przyda mi się ta info dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zigirin Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Pozwolę sobie podłączyć się pod temat. Otóż rozmiar jest, ale potrzebuję jeszcze wiedzieć jaka jest długosć gwintu, albo jak ją najlepiej zmierzyć. W dodatku poprosiłbym kogoś z Warszawy lub okolic o jakieś namiary, gdzie moge narętki kupić, bo już odwiedziłem kilka miejsc i nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kolego jeśli w Warszawie to polecam giełdę na Żeraniu. Ja tam kupowałem całe zakryte po 4zł szt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.