nelson38 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Czy ktoś już montował hak? Gdzie kupowaliście? Ile kosztuje taka przyjemność z montażem? Trzeba w ASO? Nawet nie o kasę mi chodzi, tylko strasznie nie lubię jak mi robią łaskę. Gość u którego zakładałem do Almery przygotuje się na czas i załatwi sprawę w 3h. Oczywiście taniej. pzdr, Nelson38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość balum Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 samochód zamówiłem od razu z hakiem, montaż u dilera to 1600, firmowy zestaw nissana produkowany jest przez brink-thule, w bagażniku została instrukcja montażu (chyba przez przypadek ) wynika z niej, że montaż jest banalnie prosty - samochód jest już przygotowany do montażu haka, łącznie z kostką elektryczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson38 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 balum, Czy przy montażu haka był zakładany jakiś dodatkowy układ elektroniczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość balum Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Tego niestety nie wiem. Według tej instrukcji nie ma mowy o żadnym module. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.