Gość RooS Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 19:30 I wszystko jasne Film "zajebiaszczy" , after no cóż, czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Troche zamoncilem :027: Podsumowywujac 19,30 gorny parking obecnosc obowiazkowa, kto ostatni przyjedzie to PIERDOŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ROKI pamietaj o przesyłce Stoi zaraz kolo mojego lozka pieknie zapakowana, zebym niezapomnial cos mi sie wydaje ze musze postawic ja w dzwi bo zapomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bombel, zawsze mozna spróbowac :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja i tak nie płace mam bilet z era premia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja i tak nie płace mam bilet z era premia Nie chwal sie tak bo Ci go zabiore i bedziesz musial kupic hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 P.S. Jak warżenia pofilmie?? Film? "Najlepszy jaki w życiu widziałem, niesamowita fabuła i zaskakujące zakończenie... Już nie mogę się doczekać kiedy znowu go zobaczę". Było bardzo miło poznać, do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kurde mnie nie było - może jakaś powtórka z rozrywki ? Ja z ekipą AutoR ukańczaliśmy N16 Turbo Projekt (na mojej motorowni z GTI-R) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 P.S. Jak warżenia pofilmie?? Spoko było szkoda ze z gtechem nie wyszło :diabel2: Kurde mnie nie było - może jakaś powtórka z rozrywki ? Heheh jaki film proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Heheh jaki film proponujesz? Dziennik Nimfomanki :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Heheh jaki film proponujesz? Dziennik Nimfomanki :diabel: Kochaj i tańcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dziennik Nimfomanki :diabel: Kochaj i tańcz Z połączenia waszych propozycji proponuję http://www.sofia.net.pl/ Pzdr. Pgaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Z połączenia waszych propozycji proponuję http://www.sofia.net.pl/ :500: W sumie zamiast biletów, popcornu i coli ))) dobry zamiennik, tylko zdjęć z takiej ekspedycji byśmy raczej tu nie zamieścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Z połączenia waszych propozycji proponuję http://www.sofia.net.pl/ Pzdr. Pgaz niedawno bylem trzeba miec $$$$ i sporo samozaparcia zeby wszystkiego niewydac, mi sie nieudalo hahahahahaa Bardzo milo w kinie, film no coz ...... mozna obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daweorn Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kurcze... zbyt rzadko przeglądam forum... trzeba to kiedyś zmienić piszcie kiedy następny wypad Co do filmu? "Dziennik nimfomanki" - czytałem książkę, z chęcią zobaczę film "Gran Torino" - nie miałem okazji obejrzeć, a podobno dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi