Gość jonzi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Szukam rysunku technicznego do pierścienia zębatki ABS do primery P10 2.0 benzyna 92r .Czy wie ktoś może gdzie to znajdę. Albo lepiej może ktoś wymieniał pierścień ABS u siebie i wie gdzie go można dostać. Moje pierścienie z tyłu rdza zjadła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 a nie jest to jedna część z piastą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonzi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 No nie wiem - z przodu chyba tak ale z tyłu ? nie mam pojęcia . Jak tak to do wymiany cała piasta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 na szrotach mozna poszukac, kiedys do mazdy kupowalem do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.