fabien Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam, mam pytanie, padło mi podświetlenie obrotomierza w zegarach Jak zabrać się za wymianę, jakie są tam żarówki? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam fabien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Z tego co się orientuje to podświetlenie jest na diodach ale najpierw sprawdź bezpieczniki (chyba to był electronic parts) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabien Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Bezpiecznik sprawdziłem i jest dobry. Mi nie podświetla obrotomierza, prędkościomierz jest podświetlony więc to pewnie coś z diodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Pomyliłem się. Sprawdziłem i wynika że obrotomierz i prędkościomierz jest na żarówkach. Kawałek schematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.