Gość kris013 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam Kolegów! Na forum jestem już od ponad roku i również ponad rok czasu jeżdżę primerką. Przez ten rok zrobiłem nią ponad 20 tyś km i powoli doprowadzałem ją do idealnego stanu technicznego. Jest to primera z 97 roku w wersji competence, a więc całkiem dobrze wyposażona (4x airbag, elektryka, klima). ma najechane niecałe 190 000 km. Jak do tej pory założyłem nowe felgi z nowymi oponami Dunlopa SP Sport 9000 o rozmiarze 205/55 r16. Co do planów to na pewno będzie wyrzucony katalizator, a jeśli finanse pozwolą to będzie kolektor 4-2-1 i wałki od GT. Piszcie Koledzy co sądzicie o moim szaraczku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ładna i najważniejsze, że cieszy oko właściciela. Jakby moja była grafitowa to bym się nie obraził, bo ten kolor mi do P11 najbardziej pasuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.