Gość Volsung Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam Posiadam Maxime A32 96 3.0 USA. Czy jest ktoś w stanie stwierdzić, czy kompresor z wersji 2.0 lub 3.5 będzie pasował do mojego modelu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 według katalogu części, do 2.0 i 3.0 kompresor jest taki sam. numer części 92610-31U10 (27631) mówię o wersjach europejskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wie ktos jakie naumery/wymiary ma lozysko na kompresorze klimy i czy przy wymianie tego lozyska trzeba spuszczac gaz z klimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wie ktos jakie naumery/wymiary ma lozysko na kompresorze klimy i czy przy wymianie tego lozyska trzeba spuszczac gaz z klimy? Nie wiem jakie ma wymiary ale kiedy u mnie zaczęło hałasować magicy z serwisu alternatorów wymienili je bez żadnych problemów za jakieś śmieszne pieniądze. Z zamiennikami nie ma najmniejszych problemów. Oczywiście operacja nie wymaga wypuszczania gazu z klimy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertj25 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Nie wiem jakie ma wymiary ale kiedy u mnie zaczęło hałasować magicy z serwisu alternatorów wymienili je bez żadnych problemów za jakieś śmieszne pieniądze. Z zamiennikami nie ma najmniejszych problemów. Oczywiście operacja nie wymaga wypuszczania gazu z klimy. Pozdrawiam A gdzie to robiłeś w Lublinie bo mi też jarmoli i chętnie bym wymienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 don_martinez dzieki. Dzisiaj wlasnie rozmawialem z kolega ktory ma mi to wymienic na ten temat i nie wiedzielismy czy jechac do goscia od klimy zeby wyciagnal gaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 A gdzie to robiłeś w Lublinie bo mi też jarmoli i chętnie bym wymienił W serwisie alternatorów i rozruszników na Jaśminowej. Pozdrawiam don_martinez dzieki. Dzisiaj wlasnie rozmawialem z kolega ktory ma mi to wymienic na ten temat i nie wiedzielismy czy jechac do goscia od klimy zeby wyciagnal gaz. Wiesz, jak "fachowiec" się uprze to będzie ci chciał silnik wyciągnąć A na poważnie to na prawdę banalna robota dla kogoś, kto na co dzień wymienia łożyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jeszcze raz dzieki I lozysko wymienione Zrobilem nawet male foto story z calej naprawy (zdjecia sa narazie na komorce kolegi). Lozysko ma wymiary 20/35/55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.