piotras78 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ze spalaniem tak jak pisałem - teraz pokazuje po miescie 10,5l/100 (jak juz przestałem troche szalec) wcześniej mial 11,4-11,8 w zależności jak sie pocisneło. W trasie zauwazyłem że przy wiekszych predkosciach tez spalanie spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 zna ktos podobne firmy zajmujace sie wgrywaniem tego typu programow w bielsku lub okolicach? moze bym sobie tez taki do nissana zapodal www.compsport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rufas Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam a znacie moze kogos kto mi podniesie moc z okolic poznania mam navare w automacie z gory thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 (edytowane) Witam a znacie moze kogos kto mi podniesie moc z okolic poznania mam navare w automacie z gory thx. www.dynosoft.pl www.jetronik.pl Edytowane 28 Marca 2010 przez Sygma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi