Gość GOLUM Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 WITAM Mam nissana P12 i chcialbym zmienic w nim naglosnienie. Kupilem tube JBL i gra ale nie tak jak powinna nie wiem moze mam zmienic radiO na jakis leprzy sprzet CD(JEST TAKA W OGOLE MOZLIWOSC ZEBY WYMIENIC CD BO SPRZET JEST WBUDOWANY). Prosze o jakies podpowiedzi. ZDJECIA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panicz Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Na takie pytania znajdziesz odpowiedzi w specjalnym dziale tego forum (car audio). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 tuba aktywna czy pasywna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I co to znaczy gra nie tak, pod jaki piecyk podlaczyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja to obstawiam że pod żaden i tuba jest pasywna, co by wyjaśniało że nie gra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 bujany, tez tak uwazam, ale nie chcialem glupiego pytania zadawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ciekawe co to za "tuba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a ja proponuję wywalić temat do kosza, bo widzę że to kolejny z cyklu, założyć temat i go obsrać albo uzyskać pomoc i nie podziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.