MRC Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ośka Primy Ci się pomotały heh:) ta o której piszesz to byłe auto PMW a b0rys ma bliźniaczo podobną ale to dwa inne auta bardzo zacne zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Zakupiony został : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Rozumiem, ze będzie przelot. Może nawet 15 KM przybędzie z dobrym filtrem powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 fujita 3cale siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wydech złożony, daje po uszach . Czopek bardzo ładnie go wygłusza, na trasie pełen lajt. Przy okazji krawcowa uszyła mi nowy mieszek ze skóry Niedługo jakieś fotki i może filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Widze za autko dopieszczasz;] heh.. gratuluje furki;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Parę fotek: 5ty bieg, 100km/h i 160km trasy, średnie spalanie Z nudów wyczyściłem wszystkie zaciski i piasty, i pomalowałem je na czarno specjalną farbą termiczną. Przy okazji wleciały nowe nakrętki z zakrytym łbem . P.S Szukam kogoś w Warszawie kto by mi pomógł z zapłonem. Teorię samą znam, ale nie chcę samemu tego dotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Auto robi wrażenie, prawie codziennie mam okazję je oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Tak sobie z nudów wystrugałem: http://www.youtube.com/watch?v=dGqv5B5x1F0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Dawaj.dawaj może z rudą gdzieś pojedziemy się ścignąć Zegarki też mam szare, no i lampki z tyłu też Prawie jak P11 Jeszcze tylko motor i skrzynia i będzie SLX/GT/VE p.s. kogoś w Warszawie..... Coobcio !!!! Edytowane 6 Września 2009 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie ma sprawy Dokończ przekładkę i się ustawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 a właśnie niech nie doańcza będzie ciekawie - masa Vs większa moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Spoko wrócę z wakacji to się trzeba ustawić. Może 15stki założę ? Czeka taki właśnie komplet od hondy do pomalowania na biało z zimowymi oponami Tutaj virtual tuning z zimy: a może na czarno maznąć ?? Mały tjun na sezon zimowy, niestety nie w performance Lepsze foty jak umyje nysę i wlecą ładne czarne nakrętki. btw. te felgi przypominają mi speedliny Edytowane 16 Września 2009 przez b0rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrec89 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 gratuluje furki :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Białe felgi przy czarnym nadwoziu bardzo dobrze wyglądają. Osobiście jednak pomalowałbym je na czarno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 furka bardzo ładna i na zimę ta opcja z białymi felgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi