volvo144 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam! Od piątku mam nowy nabytek - Na razie go poznaję i już jutro daję do gruntownego przeglądu/napraw do warsztatu 4x4. Mam pytanie o jazdę na "nietwardym" z reduktorem. 1. Stoję 2. Wybieram 4L (przejście z 2H -> 4H -> N -> 4L) 3. Wrzucam 1 bieg... 4. Co dalej?? Pozdrawiam [ Dodano: Nie 05 Kwi, 2009 22:40 ] Witam! Mam jeszcze dodatkowe pytanie. Brakuje mi tylego lewego pasa z 3 rzędu siedzeń. Gdzie coś takiego mogę nabyć? Czy jest trudne w założeniu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 3. Wrzucam 1 bieg...4. Co dalej?? 5. dodajesz gazu .... [ Dodano: Nie 05 Kwi, 2009 23:26 ] Brakuje mi tylego lewego pasa z 3 rzędu siedzeń. Najszybciej na allegro ... Spokojnie sam wrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo144 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 3. Wrzucam 1 bieg... 4. Co dalej?? 5. dodajesz gazu .... Czy jade na 1 czy tez zmieniam biegi i w jakim zakresie. Rozumiem, ze na reduktorze nie jezdzi sie szybko. Na jakim biegu i do ilu km/h? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na jakim biegu i do ilu km/h?na wszystkich i ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jeździsz jak uważasz ... Zmieniasz biegi Pilnujesz obrotów silnika tak jak na 4H Przed ciężkim terenem wrzucasz 3 i kładziesz pedał w podłodze [ 3.0 wytrzymuje to przez 60 tyś km ] Pojeździj trochę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebora Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I omijaj z daleka autoryzowane serwisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo144 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I omijaj z daleka autoryzowane serwisy. Wlasnie za chwile wybieram sie do Traska na przeglad pozakupowy+konieczne naprawy. O rezultatach dam znac... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I omijaj z daleka autoryzowane serwisy. Wlasnie za chwile wybieram sie do Traska na przeglad pozakupowy+konieczne naprawy. O rezultatach dam znac... Pzdr No i jak przegląd? Jesteśmy ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo144 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No i jak przegląd? Jesteśmy ciekawi. Witam! Wynik dopiero dzisiaj po 13:00. Dam znac.... Pzdr MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No i jak przegląd? Jesteśmy ciekawi. Witam! Wynik dopiero dzisiaj po 13:00. Dam znac.... Pzdr MM Dawaj dawaj już po 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo144 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam! Sprawa ma sie tak, ze przypuszczalnie cos nie jest tak z glowica lub uszczelka. Glowica jest sciagnieta i czeka na werdykt: czy peknieta czy tez usczelka. Poza tym wymiana rozrzadu, usczelniacze na wale, prawa koncowka drazka kierowniczego, wybite poduszki i lacznik stabilizatora z tylu, urwana szpilka w kole... ni i brak tylnego pasa lewego w 3 rzedzie. - gdzie cos takiego dostane? Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 brak tylnego pasa lewego w 3 rzedzie. - gdzie cos takiego dostane? Najszybciej na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo144 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Najszybciej na allegro Niestety na razie nie widzialem. Przy okazji poszukuje ksiazki obslugi do mojego auta (wersja SE). Ma ktos moze cos takiego w pdf albo moze kserowac i podeslac? Prosze o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi