Gość pr0 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, Dostałem Nissana Almerę N16 Vista+ po FL z roku 2002 benzyna 1.5 16V 98KM koloru bordowego (niestety/stety). Chciałbym poprawić troszkę fabrykę m.in o: zmianę pakietu wyposażenia wnętrza do wersji tekna(?): - wymianę środkowego panelu, żeby zainstalować komputer pokładowy - dorzucenie srebrnych klamek - zainstalowanie elektrycznych szyb we wszystkich drzwiach - wymianę starego radia na radio MP3/CD - dorzucenie jakiś głośniczków a z zewnątrz: - klamki chromowane - czarne/srebrne alufelgi 17" - opony 205/55/R17 - lotka - usunięcie znaczków - gleba - pomalowanie lusterek na kolor nadwozia - przyciemnianie wszystkich szyb piecowo Co myślicie o moim projekcie? Czy warto się w to bawić czy lepiej sprzedać go i kupić inny wóz atrakcyjniejszy w standardzie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiw Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Myślę że ambitnie podchodzisz do tematu ale tak trzeba Też myślałem o konsoli środkowej z tekny, pytałem nawet na forum o podłączenie ale raczej bez większego odzewu... Nie wiem czy 205/55/R17 nie będą za duże 205/55/R16 pasują prawie idealnie. Co do gleby: Jak będziesz to robił to zainwestuj również w amortyzatory o odpowiedniej długości bo jazda po polskich drogach na krótszej sprężynie i seryjnym amortyzatorze może się źle skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olej Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 czarne/srebrne alufelgi 17" Jak na nasze drogi to może być cięzko. Ja jeżdżę na 205/50 "16 i jeżdzi się fajnie tylko problem jak zaliczysz większą dziurę Projekt fajny. Życzę powodzenia w realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.