Gość Świecianin Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkich klubowiczów . Szukałem na forum ale nie znalazłem . Kupiłem pasek do alternatora oczywiście w celu wymiany , poluzowałem dwie śruby góra i dól na alternatorze i za chiny ludowe nie mogłem przesunąć alternatora do przodu żeby wymienić ten cholerny pasek . Nie chcę nic na siłe żeby nie pourywać czegoś . Chyba że robiłem coś źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Z prawej strony alternatora masz jeszcze srobe ktora naciaga pasek i ja tez musisz wykrecic i zdaje mi sie ze on do tylu sie luzuje a nie do przodu i musi isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świecianin Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ta śruba do naciągania musi być wykręcona całkowicie bo ja luzowałem jedną na dole i jedną u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jak nie pojdzie to wykrec je calkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świecianin Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 cylo88 dzięki pomogło - pasek wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Korzystając z tematu. Jak często taki pasek się wymienia? Czy jak nic się nie dzieje to nie ruszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 jesli nie jest popekany a alternator dobrze laduje to po co ruszac ...chyba ze ci piszczy a jesli nie to nie wymieniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Piszczał ale na którymś zlocie chłopaki mi naciągnęli i przestał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w sumie to za dwa paski zaplacisz grosze ok 50 zl ...wiec zaden koszt wymienic ...i sam napewno to bedziesz umial zrobic ...a jak nie to na zlocie mozemy zrobic ...ale przymusu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ok a jakie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dlugosci juz nie pamietam ...chociaz nie dawno wymienialem ...ale napewno firmy GATES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi