darekch Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mam swoją micrę już ze dwa lata. Prawy sworzeń wymieniałem już ze dwa razy. Stale pęka guma (osłona) na sworzniu i szybko łapie luz. Mój mecho powiedział, że przyczyną może być wyrobione gniazdo w zwrotnicy i za głęboko wchodzi a podczas jazdy po naszych dziurawych drogach pęka osłona. Mam pytanie. Czy ktoś ma inny pomysł na przyczynę pękającej osłony sworznia wahacza. Podczas wymiany nie ma mowy o uszkodzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jak twierdzi ze juz wyrobione gniazdo to niech ci mechanik doda jakas warstwe na element na sztywno i musi chodzic. Mozliwe ze kupujesz nieodpowiednie czesci lub sa niskiej jakosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Brakuje TAGU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.