Gość Nikita03 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jaka powinna byc przerwa na zaworach w w/w autku silniczek 2.0 benzynka gazniczek bo zaczely u mnie dzwonic i musze ustawic bo nie wiem nawet kiedy ostatnio ktos tam zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 zerknę do Haynesa ale nie obiecuję że będzie tam podane dla wersji gaźnikowej... mnie się natomiast wydaje że jednak masz wtrysk EGI i po 2 świece na gar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikita03 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 to znaczy wyglada mi jak gaznik chociaz w filtrze powietrza jest jakas kostka z kabelkami ale swiec na 100% mam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wrzuć fotkę silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikita03 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no znam sie troche na samochodach ale prosze bardzo oto fotki zaznacze ze autko jest z 87 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 faktycznie gaźnikowiec- ale zmyliła mnie ta moc podana przez Ciebie na polskajazda.pl- piszesz że ma 105KM a ten motor z gaźnikiem ma 102KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikita03 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 moze to poprawie to zaraz ja wpisalem to na podstawie tego co slyszalem od poprzedniego wlasciciela czyli mojego wojka ok koniec off topa i czekam na wartosci z tymi zaworkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Według Haynesa: w przypadku zimnego motoru- ssący - 0,21mm ;wydechowy 0,23mm a w wypadku gorącego -ssący- 0,30mm ; wydechowy też 0,30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikita03 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ok dzieki po swietach bede ustawial ';d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No i jak tam?? Maszyna chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bluebird Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 ma może ktoś jakiekolwiek informacje Bluebirdzie z 93 , właśnie z tym silnikiem po dwie świece na cylinder? można kupić jakieś części do tego , interesuje mnie silnik. pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 ma może ktoś jakiekolwiek informacje Bluebirdzie z 93 Bluebird wychodził do 1991 roku na europę- produkowany jest do dziś na Azję i USA. Chodzi Ci pewnie o silnik CA20E na 8v i 105KM mocy- mam całą książkę haynesa na jego temat. odezwij się na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bluebird Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 gdzie znajde nr gadu? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 okej nie chce mi się tego tłumaczyć - po prostu Ci je podam- 6723575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi