Gość lunatyk1 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam. Mam pytanie czy pasowałby licznik z versji angielskiej do Micry z 96r. Teraz mam taki: http://moto.allegro.pl/item579209413_nissa...ar.html#gallery A chciałbym taki: http://moto.allegro.pl/item604980538_nissa...io.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 pewnie bez przerabiania nie ale mniejsza o to, na ten temat niech ktoś inny się wypowie. Natomiast zdajesz sobie zapewne sprawę że jak byś wrzucił angielski to prędkość jak i dystans jest w milach, co jest chyba oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No zdaje zdaje...Ale to by mi zbytnio nie przeszkadzało wystarczy pomnożyc razy 1.6 i już;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 mnożyć może niekoniecznie trzeba by było bo małymi cyferkami masz też w km ale jest to bardzo mało czytelne, wiem bo na codzień jeżdżę anglikami (oczywiście mówimy o prędkości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Aha...no własnie tak myślałem,że to bedzie nie czytelne...A szkoda bo licznik ładny.Szkoda,że w europejskie versji nie ma czerwonych wskazówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie podejdzie, twój licznij ma napęd mechaniczny a ten drugi ma elektroniczy przez impulsator, ze skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Aha...dzięki za info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wskazówki zawsze możesz sobie pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uciu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 a dokładniej to ten licznik, który chciałeś jest z wersji po lifcie bo miałem identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Skoro już jesteś tak zdesperowany, że angielski licznik Ci nie przeszkadza, to może chcesz (okazyjnie) kupić taki: ? Te małe cyferki na szaro są właśnie w km/h i są niezbyt czytelne, łatwiej jest się przyzwyczaić, że 50km/h jest przy czerwonej kresce a 100km/h pionowo do góry... Jeśli ktokolwiek byłby zainteresowany to oczywiście nie zaśmiecamy tego tematu, tylko zapraszam na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi