Gość Pazjan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam, jako że noszę się z zamiarem zmiany auta z Mitsubishi (Lancer ) na Nissan Xterra 4.0 2007 proszę o opinie n.t. tego auta i spr. historii VIN 5N1AN08W67C528077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 sprawdzenie historii? hehe, z tym to albo do ASO, albo Rutkowskiego albo poprzedniego właściciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pazjan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A słyszał o Autocheck albo o Carfax ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jak słyszał to czego tu szuka? BTW, jak myślisz, skąd między innymi dwie w/w "firmy" mają jakieś informacje o samochodzie? z kuli sobie wróżą? nie, mają je z ASO zakłądając że samochód takowe odwiedzał. Jeżeli kupiłem samochód i nigdy z nim nie jeździłem do ASO to możesz im i 5 tys zł zapłacić a gówno będą wiedzieli o moim samochodzie. Dzwoniąc do ASO dostaniesz te informacje za frajer a nie za opłatą jak w tego typu miejscach. Zrozumiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 5N..????? a gdziez oni to skladaja? w pakistanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 usa zepewne - ja tez kiedys sie chyba z D22 na XTERRA-e przerzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 usa zepewne - ja tez kiedys sie chyba z D22 na XTERRA-e przerzuce niee. US ma 1N, Mexyk 3N. Oryginalny japoniec JN (coraz mniej ich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A w Kanadzie nie składają nysek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 niee. US ma 1N, Mexyk 3N. Oryginalny japoniec JN (coraz mniej ich)no fakt, moj ma 1N i wlasnie z usa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość długi Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 xterry (N50) są robine w stanach dla usa i kanady.Nie sądzę by ktokowiek mógł spawdzić historię tego samochodu,chyba że celnicy w us.Przed wysyłką poza granicę sprawdzają historię.Na razie jestem zadowolony,mam go 3-lata,ze spalaniem można wytrzymać.W usa palił 10,6l.na 100km. , w Polsce w jeżdzie mieszanej 12-13l.W Polsce będą problemy z niektórymi częściami iz cenami.Dziś wymieniałem oleje i filtry ,w usa ok.150 S w Polsce 1000zł.Piewszy i ostatni raz w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi