Gość olo018 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Szukam instrukcje do k11 po liftingu po polsku bo mam tylko po niemiecku.ale obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafaela Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A jaki masz silnik? Mam ten sam problem - k11, 2000r, po lifcie, 1,5d. Szukam po necie od dłuższego czasu i do mojego dieselka nie ma nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo018 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 mam 1,0 16V benzyna.i nie moge nic znalezć :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja mam takową mogę porzyczyc :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makos Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja też chętnie podłączę się do prośby mam silnik 1.3 najchętniej wersja elektroniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ja mam takową mogę porzyczyc :diabel: Zeskanuj i wsadz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesoko Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam Czy coś ruszyło w temacie tej instrukcji ?? Mój ojciec stał się szczęśliwym posiadaczem micry k11 po liftingu, a jak to z "dziadkami" bywa nie łapie co i jak działa w autku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Davsan Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam wszystkich i przyłączam się do prośby poprzedników. Czy posiada ktoś zeskanowaną instrukcję obsługi (oryginalną, tą małą książeczkę) do Micry poliftingowej (2000-2002) ? Znalazłem do K10, a do K11 niestety nic (albo linki wygasły ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.