Gość grebyk Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jak w temacie, jaką zmieniarkę płyt mogę włożyć do Primery 2004 rok. Przewód do zmieniarki znalazłem w bagażniku po prawej stronie za plastikami. Fotkę końcówki kabla postaram się dodać w najbliższym czasie. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 a po cholore ci zmieniarka kup sobie Xcarlinka za 320 zl na allegro i bedziesz mial 999 utworow na karcie 4 gb SD bedzie hulac jak ta lala. U mnie hula od ponad roku tylko trzeba dobrze podlaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grebyk Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ale pewnie musze cala konsole sciagac?? i jak sie do tego zabrac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pierwsze rozwiazanie - no wiec tak jesli znalazles wtyczke do zmieniarki to wystarczy w to gniazdo wcisnac wtyczke z Xcarlinka i wyprowadzic zasilanie i mase , zrob zdjęcie tego gniazda to bedzie wiadomo co i jak . Drugie rozwiazanie mozesz rozebrac konsole i zajmuje to okolo 15 minut majac wkretarke - poszukaj na forum jest punkt po punkcie jak to zrobic , po wyjeciu odtwarzacza wciskasz wtyczke od Xcarlinka z tylu w miejsce gniazda na zmieniarke i znowy wyprowadzasz zasilanie i mase aby podłączyc Xcarlinka. Trzecie rozwiazanie - jesteś w Warszawy to mogą też pod ponizszym linkiem podłączyć ci to za opłatą firma Tel-car http://moto.allegro.pl/item616038453_zmien...z_montazem.html Jak to mówią do wyboru do koloru ....... rozwiązań jak widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.