Sznurek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Hey zaczęło mi od czasu do czasu pukać lekko ale drażni mnie co że jakieś stuki mi odchodzą i postanowiłem wjechać na kanał i sprawdzić , i wyszło na to że mam końcówkę drążka do wymiany od kierowcy, i nasuwa się pytanie jakiej firmy , czy tak samo jak wahacze też 555 ? szukałem temat i nic nie znalazłem.. widocznie jeszcze nikt nie wymieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrsobon Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja też będę musiał niedługo wymienić, tuż po świętach jadę do hurtowni, jak kupię to napiszę jakiej firmy i ile kosztowały, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Z TEGO CO WIEM NAJLEPIEJ FIRMY 555 japonska produkcja koszt w rzeszowie 55zl za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 tak , właśnie wróciłem z wymiany zamontowaną mam firmy 555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Właśnie miałem zakładać temat ale Sznurek mnie wyprzedził Co do piątek to ponoć jest sporo podróby, oby wasze nimi nie były. Ja myślałem o Teknorot albo Delphi i tu chciałbym poznać wasze opinie, Mam dostęp do części po cenach hurtu i nigdy nie kupuję tanich zamienników, ale interesuje mnie jakość tych powiedzmy średnich wyrobów. Jak one odnoszą się do TRW, Lemforder, Febi i całej czołówki. Ponoć jest powiedzenie że Europejczyk nigdy nie zrobi dobrych części do Japończyka i dlatego wybiera się 555 Na allegro są za 47+10 przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Co do piątek to ponoć jest sporo podróby, oby wasze nimi nie były. z tego co mi kolega napisał który sprzedaje częsci końcówek drążka kier. nie ma podrób firmy 555 , jedynie wahacze podrabiane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jeśli nie ma podrób to nie ma co konbinować biorę piątale zwłaszcza że po 28 za sztukę :064: przy moim dojściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ładna cena ja dawałem 48+wysyłka :] do tego wymiana ze zbieżnością 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sznurek u Ciebie z kolei piękna cena za usługę Mnie sama zbieżność będzie kosztowała 70 no chyba że dogadam się z sorem z samochodówki, że bez kwita to z 50, a wymienię sam bo lubię i wiem że nikt tam młotkiem nie będzie walił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 niom ale i dalej co jakiś czas puknie sobie , stawiam albo sworzeń albo wahacz górny , nie lubię jak mi coś stuka przy aucie muszę mieć wszystko na Ok , więc pewnie na dniach jeszcze raz sprawdzę zawias , i zacznę znowu wymieniać :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi