Gość shave88 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Mam problem z tylną wycieraczką w mojej N14. Działa i w tym problem ze działa cały czas - nie da sie jej wyłączyc. Na razie odłączyłem zasilanie od wycieraczki. Co to moze byc ? Prosze o nie usuwanie tematu poniewaz nie znalazlem podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wlacznik wycieraczki ci nawalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shave88 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 mozna gdzies takie cus kupic albo czy da sie naprawic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zywiec26 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czemu odrazu przelacznik predzej stycznik sie sklejil na stykach,zadko sie zdaza zeby przelacznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shave88 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ale ten stycznik to gdzies przy wycieraczce tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zywiec26 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 obok bezpiecznikow sa 3 niebieskie to jeden z nich ale niewiem ktory mi tez sie takie samo stalo z tylnia wycieraczka i wymienilem tez przekaznik i dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shave88 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 A mozna to gdzies kupic w elektrycznym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bidon Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ja w mojej zabawce miałem podobny problem. Tylko zaczełm od naprawy zatartego silniczka wycieraczek po naprawie którego okazało się że działa on cały czas. Spalił się u mnie wzmacniacz sygnału wycieraczek czy jakoś tak (AMP ASSY WIPPER). Musiałem go wymienić i jest ok. Mieści się on po prawej stronie pod kierownicą (pod tą plastikową osłoną). Przekaźnik od wycieraczek u mnie znajduje się pod maską po stornie pasażera koło lampy. I to jest chyba drugi, jest tam napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.