ron5 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam, mój BT działa perfect za wyjątkiem tego,że nie mogę przesłać książki adresowej z telefonu do samochodu.Do innego auta udało się bez problemu. Przy próbie zrzucenia książi do Navary w tel pokazuje się komunikat,ze nie może znaleźć jakiegoś serwera i odsyła do instrukcji urządzenia w aucie. Wiecie może jak temu zaradzić?Nie chce mi się wklepywać kontaktów ręcznie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 sam sobie odpowiedziałeś, zajrzyj do instrukcji urządzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 postępując wg instrukcji dochodzę do momentu kiedy mam wysłać z telefonu książkę adresową,po nacisnięciu tej opcji mam w tel komunikat,że sie powiodło a następnie w Navarze pojawia się cały czas jedna i ta sama pozycja z książki telefonu,po kilkunastu próbach,pojawiły się 2 inne pozycje,czyli w sumie udało mi się przesłać 3 sztuki,losowo wygenerowane. Czy ktoś trenował to samo??pozdrawiam i z góry dziękuję za konkretne porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RAF29-1966 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Miałem ten sam problem z przesyłaniem kontaktów,ale dałem sobie spokuj,najlepiej pobiera adresy z najnowszych Noki starsze telefony z BL działają słabo.Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.