xtomek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Uhooo !!!! z takim cóś masz prawo Ułęż, i nie bój się radarków, no chyba na dojeździe - łapią Pozdro od czerwonej N/A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Uhooo !!!! z takim cóś masz prawo Ułęż, i nie bój się radarków, no chyba na dojeździe - łapią Pozdro od czerwonej N/A Jeśli mówisz o Cargo, to ostatnio dużo od znajomych słyszę, że w tym sezonie mam się tam pojawiać czysto towarzysko... A i tak obawiam się, że jeśli tam przyjadę, to mnie za hałas zgarną... Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ryki, Ułęż 25-go, tam możesz poryczeć. Czerwona też zaczyna brzmieć od 4300 , a nie zadne Cargo jeszcze raz wst.org.pl - looknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 słyszałem, że Cargo to już spalona miejscówa? ostatnio łapią ale chyba tylko ścigających się - stoją na nawrotce przy ostatnich światłach :zly: i dlatego wszyscy szorują tylko do pierwszych świateł :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ryki, Ułęż 25-go, tam możesz poryczeć. Czerwona też zaczyna brzmieć od 4300 , a nie zadne Cargo jeszcze raz wst.org.pl - looknij Sorrki, nie przyjrzałem się... Chętnie poryczę gdzieś na legalu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak już usprawnimy przeniesienie, rozumiem, że zabieramy się za kable? Tak jest rzucę każdą inną robotę i wchodzimy tylko swoje dwa Sunny przygotuje do rajdowo/wyścigowego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak już usprawnimy przeniesienie, rozumiem, że zabieramy się za kable? Tak jest rzucę każdą inną robotę i wchodzimy tylko swoje dwa Sunny przygotuje do rajdowo/wyścigowego weekendu Dobra... lepiej niczym nie rzucaj, bo jeszcze coś porozbijasz Ta skrzynie dopiero pod koniec tygodnia sciagniemy :s Kiedy wracasz? Moze u Ciebie szybciej da sie to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Od siebie składam gratulację auta Bardzo nietuzinkowe, taka świeża krew wśród Nissanów. Do zobaczenia na którymś spocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Od siebie składam gratulację auta Bardzo nietuzinkowe, taka świeża krew wśród Nissanów. Do zobaczenia na którymś spocie! Tia... jak tylko dojdziemy do ładu z samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Na rolki fajnie by było z wozem pojechać jak je wystroimy z czasem jak chesz grubo rozwinąć projekt to nie obejdzie się bez AVCR - elektroniczny kontroler doładowania gdzie w funkcji prędkości sterować możemy doładowaniem, tak wiec na niskich biegach mniejsze doładowanie i stopniowo w górę coby trakcja była Ps. jak z wymianą sprzęgła ? Ja już od jutra tylko swoje maszyny robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Na rolki fajnie by było z wozem pojechać jak je wystroimy z czasem jak chesz grubo rozwinąć projekt to nie obejdzie się bez AVCR - elektroniczny kontroler doładowania gdzie w funkcji prędkości sterować możemy doładowaniem, tak wiec na niskich biegach mniejsze doładowanie i stopniowo w górę coby trakcja była Ps. jak z wymianą sprzęgła ? Ja już od jutra tylko swoje maszyny robię Sprzęgło dopiero jutro wyjmiemy... Artur jest mocno zajęty... Stąd to opóźnienie... :/ Może do końca kwietnia ukończymy ten samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 MBC zamówione ?? Jakbyś miałtrudności ze znalezieniem właściwego to proszę: http://allegro.pl/item605867709_manual_boo...rbo_tuning.html Osobiście wolał bym odkładać na takie coś: http://cgi.ebay.co.uk/HKS-EVC-4-boost-cont...%3A1|240%3A1318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 MBC zamówione ??Jakbyś miałtrudności ze znalezieniem właściwego to proszę: http://allegro.pl/item605867709_manual_boo...rbo_tuning.html Osobiście wolał bym odkładać na takie coś: http://cgi.ebay.co.uk/HKS-EVC-4-boost-cont...%3A1|240%3A1318 Coobcio, możesz mi wierzyć, że też bym wolał. Ale na obecną chwilę autko wyczerpało kompletnie mój budżet... A jeść za coś trzeba... Hehe... Na razie złożymy na MBC, a później na spokojnie zbiorę sobie na HKS'a i się do Ciebie zgłoszę... Zresztą chyba i tak będziemy w ciągłym kontakcie... Jak się zrobi auto, będzie trzeba pojeździć! Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 W n16 nie podobalo mi sie to ze zapomniano o jakiejs wersji GTi. Ale widze ze na wlasna reke postanowiles to naprawic i zrobiles bardzo szybkie n16. Coz moge wiecej napisac gratulacje :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 W n16 nie podobalo mi sie to ze zapomniano o jakiejs wersji GTi. Ale widze ze na wlasna reke postanowiles to naprawic i zrobiles bardzo szybkie n16. Coz moge wiecej napisac gratulacje :one: Jeszcze szybkie nie jest, ale jeśli osiągniemy z Coobciem 300 KM, to śmię podejrzewać, że najwolniejsze też nie będzie... Najbardziej jestem ciekaw ile uda się osiągnąć momentu obrotowego przy GT28RS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Najbardziej jestem ciekaw ile uda się osiągnąć momentu obrotowego przy GT28RS U Ciebie nie siedzi GT28RS a T28 - prawdziwe czyli w stosunku od takiej z S14 różni się wielkością wirnika wydechowego i muszli. Teoretycznie starcza do 330KM a ta S14 do 290. Kończcie składać to sprzęgło i wchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Najbardziej jestem ciekaw ile uda się osiągnąć momentu obrotowego przy GT28RS U Ciebie nie siedzi GT28RS a T28 - prawdziwe czyli w stosunku od takiej z S14 różni się wielkością wirnika wydechowego i muszli. Teoretycznie starcza do 330KM a ta S14 do 290. Kończcie składać to sprzęgło i wchodzimy A to ciekawe... Czarek twierdził, że z tego turbo dałoby się uzyskać więcej... Ale nie o to mi tu chodzi oczywiście, żeby ścierać zdania... Fakt jest taki, że w praniu wyjdzie jak będzie... Mam nadzieję, że zrobimy okolice 280 prawdziwych KM i dobry moment... Odelżę jeszcze dodatkowo autko w środku i pewnie zrobi się miłe w przyspieszeniu... Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olej Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Naprawdę fajny projekt i zobaczymy jaki bedzie efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Naprawdę fajny projekt i zobaczymy jaki bedzie efekt końcowy Podobny do tego, który był na koniec poprzedniego etapu... Tym razem liczymy na to, że motor będzie bardziej wytrzymały... No i tym razem projekt trafia pod skrzydła Coobcia, co mnie napawa optymizmem. Wreszcie nie powinno być problemów technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jeszcze się nie zdarzyło. żeby z turbo kłopotów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jeszcze się nie zdarzyło. żeby z turbo kłopotów nie było Tomku... to nie jest uturbiony motor ani grzebany... to fabryczny silnik GTiR... jedyne, co będzie robione to będziemy elektroniką go stroić... Stroimy go mocno poniżej granic możliwości, więc nie wydaje mi się, żeby coś nam groziło. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wiem, ze SR-y wyrabiają po modach do 500KM. Ja jednak idę swoja drogą i kombinuję dorwać ze szrotu sprężarkę, jak w kompressorze merca, a za Ciebie trzymam kciuki. Może wreszcie ktoś dowali Hondom. :diabel2: Ja spróbuje w sobotę Jak wejdą wałki to mogę liczyć na 220KM/225-230Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wiem, ze SR-y wyrabiają po modach do 500KM. Ja jednak idę swoja drogą, a za Ciebie trzymam kciuki. Może wreszcie ktoś dowali Hondom. :diabel2: Ja spróbuje w sobotę A ja nie podchodzę do tego tak w ogóle... To ma być moja zabaweczka, która ma mi dawać frajdę. Nie rywalizuję tu z nikim Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ale ta frajda jednak się liczy w KM/Nm A rywalizacja jest zdrowa, my pracujemy, Oni pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ale ta frajda jednak się liczy w KM/Nm A rywalizacja jest zdrowa, my pracujemy, Oni pracują. Dla mnie na obecną chwilę najistotniejsze jest, żeby projekt doprowadzić do stadium bezawaryjnego... później będę się zastanawiał nad takimi pierdółkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi