ExtasyGirl Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 przeręcam kluczyk i słychać pompke paliwową (więc działa) , chcę odpalić a Micra dusi się dławi, próbuje odpalić i nie daje rady aż światło w kabinie ciemnieje świece mam sprawne, akumulator też, wszystkie płyny w normie... Co to może być? może brudny filtr paliwowy?? czy co czy jak? bardzo proszę o pomoc :* Micra K11 1,0 aut, 1999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ExtasyGirl, Spróbuj na kilka minut odłączyć akumulator,nieraz taki reset kompa pomaga.Jeśli odpali pozwól nagrzać sięsilnikowi (musi od nowa nauczyć się ustawień),na początku może chodzić lekko kulawo,ale później powinien dojść do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slonik Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Może poprostu się zalała.Czasami jak się krótki odcinek pokonuje i zgasi na automatycznym ssaniu to tak jest.Moja żona już tak kilka razy miała.Trzeba poprostu kręcić aż sie przepali paliwo. [ Dodano: Nie 12 Kwi, 2009 21:21 ] slonik, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Znam to...Miałem tak 2 razy,za 1 wymieniłem świece-efekt mizerny(czyli nic nie dało).Odpaliłem dając gaz do dechy na jałowym po jakimś czasie udało sie:) Za drugim dokładnie taka sama technika i odpalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafaela Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 jak odłączysz akumulator to będzie trzeba wbic kod do radia, nie pomyslałam o tym i trzeba było dać do rozkodowania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 jak odłączysz akumulator to będzie trzeba wbic kod do radia, nie pomyslałam o tym i trzeba było dać do rozkodowania :/ O ile kodowane radio,a nawet jeśli to kod powinien być w papierach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ExtasyGirl tu jest link do tego tematu. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...eci++nie+odpala wiele osob miało juz ten problem.u mnie pojawiało sie to jak powietrze bylo wilgotne.w linku kolega Serwis opisał dokładnie przyczyne co do odłaczania aku to nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie.jedno to to ze jezeli w przyszłosci chcieli bysmy podłaczyc fure pod kompa to odłaczenie kasuje wszystkie błedy i cała historie,a drugie to tak jak pisaliscie,moze byc problem z kodem od radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.