Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] Spadajace lozysko oporowe + spalanie LPG

Gość shdy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zbiornik jest 31 litrow lub 32 :P tylkoo nie da sie wyjezdzic do konca... u mnie wchodzi 28,5 ale po +-380km przejechanych tylko na gazie bo benzyna to dla mnie jest przeszlosc :D

ps. podmien troche opis tematu bo przyjdzie johny moderator i nam wlepi po bani ze piszemy nie w temacie ;D

no teraz juz nie wkroczy "chyba" :D

Jak bys byl z moich okolic to ja bym ci tego lpga wyregulowal... a jaki masz parownik? kiedy wymieniales filtr?

auto kupilem na koniec grudnia, filtra jeszcze nie wymienialem. Co do parownika, jest to Lovato, ale jaki dokladne model, nie mam pojecia.. Ewentualnie moge jutro trzasnac fotke i wrzucic.

Mechanik na regulacji mowil, ze wg niego silnik lapie gdzies lewe powietrze i to moze byc przyczynatakiego spalania - moze i tak jest, bo po puszczeniu nogi z gazu obroty wzrastaja na moment do 2tys. i dopiero spadaja. Szczerze momwiac, po ostatniej "zabawie" ze skrzynia nie mam natchnienia, zeby i to sprawdzic :D

hm moze ci puszka filtra nie weszla prawidlowo w gniazdo>? filtr to taka wazna sprawa i gazu i poiwetrza... a gazu to banal wymienic a efekty sa :D tak samo szlam z parownika trzeba by mu spuscic o ile ustawa przewidziala jakas srube do tego

ja mam tomasetto... i to jest problem :D ty musisz mi swoja zapodac ;D lub znajdz na allegro taki sam. FIltr gazu kupisz za 8 zl w jkazdym sklepie motoryzacyjnym wiec chyba nie chcesz zamawiac na net?

jak masz pieknie wszytsko opisane ;D jak masz w tym gazie? jest jakis sterownik mieszanki> bo masz sonde przeciez

A tak btw jakby ktoś miał skrzynie V do 1,2 to piszcie :one:

uzupelnij profil to bedziemy wiedziec skad jestes bo propozycja z gor jak mieszkasz niedaleko moza chyba cie nie zadowoli :P

no ale w tym parowniku nie ma fitra... bedzie on gdzies za nim na wezu... mozliwe ze mozesz miec krokowca nawet

Profilek uzupełniony, ale ojciec jest kierowca więc w gre wchodzi o wiele więcej miejsc :) Odezwę się jeszcze po weekendzie, bo micrunia stoi u mechaników i zobacze ile ze mnie kasy ściągną :diabel:

Wiec tak... Skrzynia zmieniona i auto chodzi jak igielka :D

gratki :)

W ogole, trafila mi sie nowka skrzynia za 200zl - wykrecona z auta niemieckiej strazy pozarnej, przejechala max 500km :D

Kurde, gdzie Wy wynajdujecie takie części, u mnie K10 to rzadkość, a części do nich są niemal niespotykane ;)

Tak wiec Panther, jesli chcesz, to stara jest na sprzedaz - bebechy sa w jak najlepszym stanie, do wymiany jest tylko lapa od sprzegla i widelec

Jeżeli "flaczki" i inne zębatki faktycznie są w dobrym stanie to chętnie ją podejmę. A ile cenisz? I dlaczego tak drogo? ;)