borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zbiornik jest 31 litrow lub 32 tylkoo nie da sie wyjezdzic do konca... u mnie wchodzi 28,5 ale po +-380km przejechanych tylko na gazie bo benzyna to dla mnie jest przeszlosc ps. podmien troche opis tematu bo przyjdzie johny moderator i nam wlepi po bani ze piszemy nie w temacie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no teraz juz nie wkroczy "chyba" Jak bys byl z moich okolic to ja bym ci tego lpga wyregulowal... a jaki masz parownik? kiedy wymieniales filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 auto kupilem na koniec grudnia, filtra jeszcze nie wymienialem. Co do parownika, jest to Lovato, ale jaki dokladne model, nie mam pojecia.. Ewentualnie moge jutro trzasnac fotke i wrzucic. Mechanik na regulacji mowil, ze wg niego silnik lapie gdzies lewe powietrze i to moze byc przyczynatakiego spalania - moze i tak jest, bo po puszczeniu nogi z gazu obroty wzrastaja na moment do 2tys. i dopiero spadaja. Szczerze momwiac, po ostatniej "zabawie" ze skrzynia nie mam natchnienia, zeby i to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 hm moze ci puszka filtra nie weszla prawidlowo w gniazdo>? filtr to taka wazna sprawa i gazu i poiwetrza... a gazu to banal wymienic a efekty sa tak samo szlam z parownika trzeba by mu spuscic o ile ustawa przewidziala jakas srube do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 filtr powietrza zmienilem, gazu zamowie sobie jutro. wrzuce jutro fotke tego parownika i wytlumaczysz mi, co i jak z tym szlamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja mam tomasetto... i to jest problem ty musisz mi swoja zapodac ;D lub znajdz na allegro taki sam. FIltr gazu kupisz za 8 zl w jkazdym sklepie motoryzacyjnym wiec chyba nie chcesz zamawiac na net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie, zamawiac u kolegi w sklepie Parownik mnij wiecej taki http://www.elektroda.pl/rtvforum/files-rtv...o_opis_1966.jpg po obrazku juz widze, gdzie ta sruba jest. czyli wykrecic ja, czy co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A tak btw jakby ktoś miał skrzynie V do 1,2 to piszcie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak masz pieknie wszytsko opisane ;D jak masz w tym gazie? jest jakis sterownik mieszanki> bo masz sonde przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 wronek89, ja mam! musisz tylko wymienic widelki i lape. reszta bebechow jest w jak najlepszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A tak btw jakby ktoś miał skrzynie V do 1,2 to piszcie :one: uzupelnij profil to bedziemy wiedziec skad jestes bo propozycja z gor jak mieszkasz niedaleko moza chyba cie nie zadowoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 borciuch1964, mniej wiecej taki sterownika zadnego nie ma, ot prosta instalacja dla prostego chlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no ale w tym parowniku nie ma fitra... bedzie on gdzies za nim na wezu... mozliwe ze mozesz miec krokowca nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dokladnie, jest na wezu. jutro tez zdejme gaznik i sprawdze wszystkie uszczelki - moze faktycznie ktoras pekla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mi sie wydaje ze jednak masz regulacje robiona przez "pseudo zawodowcow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Profilek uzupełniony, ale ojciec jest kierowca więc w gre wchodzi o wiele więcej miejsc Odezwę się jeszcze po weekendzie, bo micrunia stoi u mechaników i zobacze ile ze mnie kasy ściągną :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Wiec tak... Skrzynia zmieniona i auto chodzi jak igielka gratki W ogole, trafila mi sie nowka skrzynia za 200zl - wykrecona z auta niemieckiej strazy pozarnej, przejechala max 500km Kurde, gdzie Wy wynajdujecie takie części, u mnie K10 to rzadkość, a części do nich są niemal niespotykane Tak wiec Panther, jesli chcesz, to stara jest na sprzedaz - bebechy sa w jak najlepszym stanie, do wymiany jest tylko lapa od sprzegla i widelec Jeżeli "flaczki" i inne zębatki faktycznie są w dobrym stanie to chętnie ją podejmę. A ile cenisz? I dlaczego tak drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shdy Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 stowka + przesylka. pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 dobra, przejdę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi