Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[A33] Temepratura na zewnatrz i inne drobiazgi

Blind.One

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc,

w ziemie zauwazylem, ze jesli temperatura na zewnatrz zejdzie ponizej -2 stopni C to na kompie poakzuje mi od -7 w dol (np. -2 to -7 a -3 to -8). Niby nic wielkiego, ale wkurza.

Gdzie znajduje sie czujnik temperatury, ile kosztuje, i czy trudno go wymienic?

Nie dziala mi tez podswietlenie przycisku ogrzewania fotela kierowcy. Wedlug ASO wymiana calego przelacznika a cena kosmiczna. Prawda to?

Odezwe sie jutro pod wieczor a teraz nastepny komplet nazekan:

Dziekuje serdecznie za wszelkie porady.

Wlasnie zaczynam myslec jak odiwesc z**e od checi kupna nastepnego Nissana (Micry). Szczerze mowiac to jestem zawiedziony ich jakoscia. Moze wina jest wiek tych aut, ale badziewny mechanizm wycieraczek w Primerze i Maximie, nagminnie padajace cewki w Maximach, rozrzad w Micrach i masa mniejszych a bardzo uprzykrzajacych zycie problemow zaczyna mnie meczyc. Teraz doszedl jeszcze wspanialy efekt piszczenia dochodzacy z przedniego lewego kola (cos chyba o jakas blache ociera) przy ostrzejszym skrecaniu w lewo, terkotanie z komory silnika przy obrotach 1200-1400 rpm i problem z kupnem jakichkolwiek czesci poza ASO (3 sklepy z czesciami nie moga znalezc filtrow kabinowych). Chyba namowie ja na Corse albo Fieste w dieslu.

Pozdrawiam!

3 sklepy z czesciami nie moga znalezc filtrow kabinowych). Chyba namowie ja na Corse albo Fieste w dieslu.

Pozdrawiam!

Filtr kabinowy trzeba szukac przez firmy zajmujace sie serwisem klimatyzacji, oni maja katalogi i swoje dojscia.

Co do samochodu dla zony to moze Yaris jezeli nie micra. Jezeli tansze to np. Starlet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...