Finetto Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Czy u Was można dotknąć przy zamkniętych drzwiach uszczelki? u mnie tak i jak wsadzę palec głębiej to słychać otoczenie. Dotykam górnej części drzwi, ale tylko dotykam z pewnością nie ma mowy o włożeniu palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczynho Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 U mnie jak są drzwi zamknięte to mogę je jeszcze "sporo" dopchnąć stojąc na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finetto Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Regulowałeś zawiasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczynho Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nie. Przymierzam się do tego dopiero. Pomoże coś? dziwi mnie tylko, że drzwi się idealnie zgrywają z drzwiami tylnymi. Panwie, znalazłem winowajcę. Jak ostatnio sprawdzałem drzwi to robiłem to zbyt delikatnie i usterka nie dała o sobie znać, wczoraj przyłożyłem się do tego jak należy i co się okazało, dolny zawias jest wyrobiony. Drzwi stukają na tym dolnym sworzniu. Można z tym coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finetto Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Spróbuj wcisnąć podkładkę, podobno doraźnie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczynho Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A tam jest w ogóle miejsce żeby wcisnąć podkładkę? Pewnie do tego zabiegu również muszę drzwi zdejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finetto Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi