Gość wolt102 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jadąc samochodem bardzo powoli przy otwartej szybie od strony kierowcy słyszę tak jak by "szprychy" o siebie uderzały. Tylko nie mogę wy haczyć z kont dobiega ten dźwięk i co to może być. Może jakaś blacha się gdzieś poluzowała? Jak ktoś to miał to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 pewnie lozysko w piascie jak szybciej jedziesz to huczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 słyszę tak jak by "szprychy" o siebie uderzały A jak szprychy uderzają? I jakie szprychy? Rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolt102 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To jest taki delikatny stukot jak by jakieś blaszki o siebie uderzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To jest taki delikatny stukot Może prowadnice w zacisku? Przyhamuj delikatnie, żeby wyeliminować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK60 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 sprężynki od sprzęgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolt102 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Już znalazłem ten stukot. To było luźne zabezpieczenie nakrętki przy prawym przednim kole. "taki bolec rozginany" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmx81 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja mam nieco inny objaw - przy wolnej jezdzie, nie zaleznie czy na biegu czy na luzie, ale tylko przy powolnym toczeniu sie w granicach 15-20km/h zaczyna sie wydobywac dzwiek, jakby z kokpitu - jest glosne pykniecie,ze cztery razy jakies szmeranie i przerwa....i tak rytmicznie caly czas podczas toczenia sie, dzwiek trwa ok sek i powtarza sie tak samo, PYKSZMERSZMESZMER_________PYKSZMERSZMERSZMER________ i dochodzi z okolicy kokpitu ale ciezko mi wychwycic skad dokladnie, nie wiem czy ktos mial podobnie, czy bede musial nagrac o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.