Gość devil-80 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Przepaliła mi się żarówka , ale nie mogę konkretnie znaleźć jaki tj model wiem, że 12v i 10w taką przynajmniej miałem tam zamontowaną-chodzi o to światło koło lusterka na dachu , nie to na środku autka. Może ktoś wie dokładnie jaki to typ żarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 10W rodzaj pewnie jak w kierunku. przynajmniej tak w instrukcji napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To jest tzw walcowa T4W np taka, : http://www.allegro.pl/item607851627_postoj...inal_promo.html Polecam diodę mam zamontowaną u siebie, lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A wie ktos jakiej długości jest żarówki tan na środku dachu? Mam N15 sedan jesli ot ma jwkies znaczenie. Chciałem sobie własnie taką diodową kupic , ale są rózne długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 vulture30, 31 mm rurkowa też mam diodę , polecam chipową daje lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 maniek, dzięki Lece na allegro Ps Gdzie Ty kupiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 nie ma sprawy Ja też na Allegro kupiłem, najtaniej wyszło - to jest dokładny wymiar 10x31 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 nie ma sprawy Ja też na Allegro kupiłem, najtaniej wyszło - to jest dokładny wymiar 10x31 mm tam jest tylko jedna, nie? dawno kupiłes? Bo nie wiem czy nie wziać dwóch, ajkby sie przepaliły? Niby maja lepsza żywotnsoc niz zwykłe, ale na przykąłdzie psotjówke które kiedys kupiełm , wiem ze bywa róznie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a może i być to ta,choć u mnie gwint wygląda na cieńszy-może złudzenie:) tak czy owak wypróbuję tą diodową. Ciekawe jak one się sprawdzają jako postojówki-ma może je ktoś zamontowane i może się wypowiedzieć? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ciekawe jak one się sprawdzają jako postojówki-ma może je ktoś zamontowane i może się wypowiedzieć? Zmartwię Cię ale nie można ich montować jako oświetlenie zewnętrzne pojazdu wg Kodeksu drogowego.. diody nie mają homologacji i potrzebnych atestów, wiadomo że wielu tak jeździ, ja nie ryzykuję, po co na utratę dowodu się narażać tam jest tylko jedna, nie?dawno kupiłes? Bo nie wiem czy nie wziać dwóch, ajkby sie przepaliły? Kupiłem w zeszłym roku, ale są dość drogie bo za jedną płaciłem kilkanaście złotych, diody podobno mają żywotność 11 lat, jak narazie u mnie ładnie oświetlają i co ważne z upływem czasu nie świecą coraz słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi