Gość marcin42p Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witam. mam pytanie czy błotniki przednie od primery p10 będą pasowały do sunny n14??? bo jak się przyglądam zdjęciom to wydaje mi sie że powinny pasować. prosze o wypowiedż osoby które wiedzą coś na ten temat a najlepiej mogą sprawdzić "na żywo" a nie domyślające się tak jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canidus Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Raczej nie. Co z kształtem kierunkowskazu i zderzaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziub Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 nie bedą do primery ma jnne mocownia i jest dlurzsz ja mam zto problem z reperaturka tylnia 3d do sunnego nigzie nie moge dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.