Gość cugine Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam! Mam na oku Nissana Maximę III generacja, 3.0 v6, manual (brat kolegi mojego przyjaciela sprzedaje). Rocznik 1991, przebieg 115 000 km, cena: 1200 - 1500 złotych (jeśli wezmę go szybko to 1200) Auto było sprowadzone, a w Polsce jest to pierwszy właściciel. Posiada malusieńską widoczną korozję (lakier grafit metalic), a do wymiany jest skrzynia biegów. posiada: ABS, wspomaganie, centralny zamek + pilot, autoalarm, blokada skrzyni biegów, komputer pokładowy, elektryczne szyby i lusterka, klimatyzację, radio Pioneer, opony Michelin, lekki tuning optyczny w tym alufelgi (tuning nic nadzwyczajny ale wygląda dobrze), pali podobno 12 do 15 litrów na 100 km. Zastanawiam się czy kupować to auto, czy nie zje mnie finansowo i czy w ogóle będzie szansa je sprzedać za rok / dwa lata. Jeśli będę miał pewność, że się sprawdzi to je nawet przelakieruję ale czy będzie z tego pożytek to nie wiem. Widziałem, że użytkownik jaca v6 ma bardzo podobne auto (nawet ten sam rocznik) więc rada doświadczonych administratorów będzie dla mnie bardzo pomocna. Zdjęcia i informacje, które pominąłem chętnie uzupełnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Prosze pytać w odpowiednim istniejącym już temacie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...a6f059df#624074 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.