Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

P10 problem świecą się długie światła cały czas

Gość Kaaziu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to moj dziewiczy post na forum i juz problematyczny...

Otóż mam problem z moim nissanem P10. Wsiadlem dzisaj do auta i jak zapalilem silnik, po czym przekrecilem swiatla na normalne, to od razu wlaczyla sie ikonka długich. Jako ze stalem pod murem, to zobaczylem, ze jakos jasno sie przed autem zrobilo. No wiec dlugie sie swiecily i jak probowalem je właczac i wylaczac lub migać dlugimi to zmienialo sie tylko tyle ze przy przelaczaniu na dlugie wylaczaly sie te zwykle... potem cos tam pogrzebalem w bezpiecznikach, popatrzylem czy ktores nie spalone (te pod kierownica) ale nic... no i potem jak wlaczylem swiatla spowrotem to lewe sie swiecilo normalnie, prawe bardzo slabo, a jak przelaczylem na dlugie lub nimi mignalem to zostawaly juz na stałe i dopiero wylaczenie swiatel i ponownie wlaczenie skutkowalo tym, ze znowu lewe sie swieci a prawe bardzo slabo. Przeszukalem forum, ale cos nie znalazlem podobnych przypadkow.

Czy ktos moze sie z tym spotkal?

Wiadomo co trzea wymienic?

I czy moge zrobic to sam czy tez raczej trzeba jechac do jakiegos elektryka?

I tu od razu napomkne, ze mam ta Primerke od 3 tygodni i nie bardzo wiem, gdzie dobrego elektryka mozna we Wroclawiu spotkac :) to moze tez ktos moglby szepnac slowko :)

Aha, no i teraz jak sie tak jedno swiatlo swieci normalnie a drugie slabo to ikonka od swiatel dlugich leciutko sie mieni...

Z gory dzieki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...