Gość slawek1979 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie wiecie moze czy da sie zresetowac komputer przez wcisniecie w jakiejs kombinacji przyciski na pulpicie tam gdzie jest radio? jakos jednoczesniue itp? jesli dobrze pamietam to dalo sie tak zrobic? tylko nie pamietam jak a nie moge tego znalezc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jeżeli chodzi o klucz na wyświetlaczu to na 3 stronie jest temat [P12/WP12] SERVICE IS NOW DUE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apcar Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 co chcesz zresetować przypomnienie czy przebieg międzyprzeglądowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdziko5 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam Koledzy!!! Pozwole sobie na podpięcie do tematu. Zakupiłem sobie Primerke P12 z 2002 roku i tu po przejechaniu kilkuset kilometrów wyświetliłmi się servis. Przed skasowaniem servisu komputer wyświetlał mi wszystko w kilometrach i litrach a po skasowaniu servisu w milach. I teraz pytanie czy ja cos przestawiłem czy tak sie dzieje po kasowaniu servisu? I jak tomożna odkręcic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Sam sobie poprzestawiałeś. Wejdz w ustawienia i zmień na kilomety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdziko5 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Sam sobie poprzestawiałeś. Wejdz w ustawienia i zmień na kilomety Tak też zrobiłem ale nie potrafiłem wrócic do poprzednich ustawień. Musze pokombinowac więcej i na spokojnie. Dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.