Gość seeb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Padł mi jeden ze sztywnych przewodów hamulcowych ale drugi też nie wygląda dobrze zatem pomyślałem skoro mam wymienić jeden to przy okazji wymienię drugi szacunkowo zmierzyłem długości strona kierowcy wyszła na 3m pasażer 4 m ale ciekawi mnie czy ktoś już dorabiał te przewody więc może zna już długości i oszczędzi mi kłopotów. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 podam Ci długości i typ złaczek do ham. bębnowych: tył le. złaczka 105/116 długość 4500 mm tył pr. złaczka 105/116 długość 3300mm do ham. tarczowych: tył le. złaczka 116/116 długość 3350 mm tył pr. złaczka 116/116 długość 4500 mm Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seeb Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dziękuję ... i klikam "pomógł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marhack Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 a jak to sie ma do aut w wersji angielskiej czy prawe to prawe a lewe to lewe? czy moze w wersji angielskiej tylne prawe to tylne lewe (jesli wiecie o co mi chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 wg.mnie to dobrze kombinujesz,w wersji angielskiej będzie na odwrót z tego powodu że pompa hamulca jest po drugiej stronie no i przewody pod podłogą będą puszczone po prawej stronie tak że prawy to lewy i odwrotnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gelo181 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ja musze wymienić tez przewody tylko że w p 10, prosiłbym jeżeli ktos zna oczywiście, to takie dane jak podał jswistow ale do tego p 10, pozdro ps wymieniam przewód od pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.